Terrassa acull el 14 d’octubre la jornada “Dones, ciència i tecnologia – WSCITECH20”  per visibilitzar i posar en valor les aportacions de dones que treballen en diferents disciplines dels àmbits de la ciència, la tecnologia i la salut.

La jornada, que està pensada com a continuació del congrés WSCITECH19 que es va celebrar el 2019 i com a preparació per al congrés del 2021, també vol fomentar l’accés i la participació de les nenes, noies i dones en els àmbits científics i tecnològics i integrar la perspectiva de gènere en totes les esferes de l’àmbit acadèmic i educatiu.

Aquesta jornada estava prevista pel 27 de març de 2020, i a causa de la situació generada per la pandèmia de la Covid-19 s’ha reprogramat pel proper 14 d’octubre de 2020 en format virtual. Durant la jornada es presentarà un avenç de les ponències que es debatran en el pròxim congrés i es projectaran vídeos de tres àmbits diferents: Ciència i tecnologia, salut i comunicació.

Els congressos i la jornada “Dones, ciència i tecnologia” és una iniciativa de les regidories de Polítiques de Gènere i Universitats de l’Ajuntament de Terrassa i l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT-UPC).

 


Per a saber-ne més:

Jornada WSCITECH20 | Terrassa.cat

Jornada Dones, Ciència i Tecnologia – WSCITECH20 | ESEIAAT UPC