fic_evento_11fEl proper dissabte 11 de febrer, a les 18 hores, tindrà lloc la inauguració de la instal·lació “Fabra i Coats, històries cosides”, a l’entrada de la nau central de la Fabra i Coats – Fàbrica de Creació i Centre d’Art Contemporani de Barcelona.

“Fabra i Coats, històries cosides” és un retaule digital en el qual els fons fotogràfics i gràfics compilats pels Amics de la Fabra i Coats, les entrevistes als antics treballadors i les referències a la nova etapa de la nau central del recinte com a Fàbrica de Creació i Centre d’Art conflueixen en una instal·lació mural. El retaule gravita sobre cinc paraules que teixeixen espais i relats els quals, més enllà del record, conviden a endinsar-se pels camins del passat en clau històrica. La proposta, ideada i creada pel Museu d’Història de Barcelona, forma part del projecte MUHBA Fabra i Coats.

Durant l’acte es presentarà el retaule “Fabra i Coats, històries cosides”, es farà un recorregut pels nous accessos de l’edifici, es donarà veu a ex treballadors i treballadores de la fàbrica i es farà una xocolatada, amenitzada pel cantautor Joan Colomo.