cartell-2015-FBL’Asociación de Mujeres Investigadores y Tecnólogas (AMIT) convida a l’acte “La invisibilitat de les dones i les seves aportacions a les ciències i la tecnologia”, que tindrà lloc el proper dimarts 17 de març a les 18:30 hores a la Institució Milà Fontanals – CSIC (Carrer Egipcíaques, 15 Barcelona).

L’acte comptarà amb la presència de Marta Macho Stadler, Doctora en Matemàtiques. Profesora Agregada de la Universidad del País Vasco-Euskal Herriko Unibertsitatea (UPV/EHU), Marta Macho Stadler fa una important tasca de divulgació científica al projecte Mujeres con ciencia, entre d’altres.

“Treballem per a fer més visible l’activitat professional de les investigadores, denunciem l’existència de situacions discriminatòries i els mecanismes que hi porten”.

AMIT es defineix com “una associació no excloent que pretén ser veu, fòrum de discussió i xarxa de recolzament de totes les investigadores conscienciades de que hem de treballar juntes per a aconseguir la igualtat a la ciència i la tecnologia”. L’entitat realitza la seva activitat des de l’any 2004 amb l’objectiu de defensar la igualtat d’oportunitats en l’activitat investigadora, en la promoció professional i en la participació en la presa de decisions. Així mateix, denuncia les situacions discriminatòries i els seus mecanismes. En aquest sentit, du a terme un seguit d’accions tals com la participació en jornades i taules rodones, seminaris i exposicions. Tanmateix, col·labora amb administracions, institucions i fundacions nacionals i internacionals que promouen accions positives, correctores del desequilibri de sexes en la recerca científica i tecnològica.